Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Clearround träningstävling Nose Work! (Clearnw1-1) I Start 13/4, 2024

april 13 @ 10:00 - 14:00

Kurs-navigering

1 tillfälle
När: Lördag, 13/4
Kl 10.00 – 13.00

Instruktör: Amanda Bergevald
MailAmanda 
0725-252770
Antal: Max 12 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod: Clearnw1-1

Anmälan STÄNGER 12/4 kl 18.00!

Ta chansen att träningstävla i nosework tillsammans med din hund!
Clear round innebär att du och din hund kommer att söka efter doften eukalyptus i tävlingsliknade former. Ni kommer att få söka i de fyra tävlingsmomenten som finns på tävling: inomhussök, utomhussök, fordonsök och behållarsök.
Detta är utmärkt för dig som siktar mot tävling med din hund, eller för dig som tränar nosework och vill ha ett extra kul träningstillfälle! Din hund behöver inte ha genomfört något doftprov, den ska bara kunna doften eukalyptus. Du får med dig ett protokoll samt feedback om det önskas efter avslutade sök.

Varje ekipage kommer att få en samlingstid där 4 ekipage samlas. Efter söket delas rosett ut till alla som har hittat minst 3 av 4 gömmor.

Turordningsbaserad platsantagning efter inkommen anmälan.

Biljetter går att köpa till den 10/4 kl 23″

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
april 13
Tid:
10:00 - 14:00
Kostnad:
340.00kr
Kurs Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

HallåHund
Telefon
0730-41 47 60
E-post
info@hallahund.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon
0730-41 47 60

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!