Veterinär

På grund av personalbrist kommer inte Råda Bots veterinärer ha möjlighet att komma till HallåHund under våren 2024.

 

Vi återkommer med information när de kommer finnas tillgängliga hos oss igen!

 

Välkommen till Råda Bot i Hyssna!

Torsdagar:
Kl: 

På HallåHund/Hyssna Hund & Katt kommer det att finnas en veterinär på plats alla tillfällen och som kommer utföra enklare åtgärder och behandlingar så som:

  • Vaccinationer (alla sorter)
  • Kloklippning
  • Pass
  • ID-märkning
  • Återbesök/stygntagning efter operationer
  • Gratis tandkontroll

*Alla besök kräver tidsbokning*

Vill du boka tid i Mölnlycke eller Hyssna ring 031-788 36 00!

 

rada bot logga rektangulär

“Vi är tre tidigare arbetskamrater som startat Råda Bot Hund & Kattklinik. Gemensamt för oss är att vi delar en vision om hur vi vill att en djurklinik skall vara. Vi vill erbjuda högspecialiserad djursjukvård med personligt engagemang.

Tillgänglighet och flexibilitet är andra viktiga aspekter. Som djurägare skall du kunna komma i kontakt med oss, även utanför klinikens ordinarie öppettider.

Hos oss du får din egen veterinär, som följer ditt djur genom såväl enklare åtgärder, som mer komplicerade  medicinska utredningar och kirurgiska ingrepp.

Råda Bot är ett fristående alternativ till de stora kedjor som skapats inom veterinärvården på senare år. I de fall vi behöver remittera en patient, är vi fria att välja det djursjukhus vi anser mest lämpligt i det aktuella fallet. Vår klinik ligger belägen i Råda industriområde i Mölnlycke. Hit kommer du lätt med så väl bil som med buss.

Vi är också stolta att kunna erbjuda en filial i HallåHunds lokaler i Hyssna. Här kan vi ta emot patienter för enklare åtgärder och behandlingar. Om mer omfattande vård eller undersökning behövs, kan patienten remitteras till kliniken i Mölnlycke. Vi tycker att detta samarbete ger en unik möjlighet att kombinera sjukvård, med aktivitet och träning för den friska hunden!

Vi finns till för er skull och om ni har förslag på andra behandlingar eller åtgärder som ni önskar att vi utför på plats i Hyssna, är vi därför tacksamma för alla förslag!

Vi ser fram emot att träffa er, och självklart är även katter välkomna till HallåHund!

Besök gärna vår hemsida www.radabot.se. Du kan även nå oss på Facebook och Instragram.

Varmt välkomna till oss hälsar Ingrid, Anna & Ninni”

Rada Bot svartvit bild