Villkor vid hyra av hall

Enstaka timmar

Du bokar själv våra hallar genom vårt bokningssystem och betalar samtidigt via något av de betalningsalternativ som erbjuds. Hallarna bokas i block om 30 minuter och du måste boka minst 2 x 30 minuter. När du bokat och betalat någon av våra hallar har du ingen rätt till återbetalning, men du kan flytta fram tiden max en månad om du gör det senast tre dygn före den bokade tiden. Vill du flytta fram din bokning är det därför viktigt att du hör av dig till oss via mail så snart som möjligt. Enstaka timmar kan bokas max en månad i förväg. Bekräftelse får du via den mailadress du uppger när du bokar.

Priser och bokning gäller endast privatpersoner, är du instruktör och önskar hyra våra hallar för att hålla kurs/privatlektion (eller att du som privatperson tänker hålla kurs/privatlektion), ber vi dig kontakta oss via mail för mer info, prisuppgift mm. Detsamma gäller dig som privatperson som vill boka in instruktör som inte jobbar på HallåHund.

Halv- och heldagar

När du bokar halv- eller heldag måste din bokning först bekräftas av oss. Du bokar in den önskade tiden i vårt bokningssystem och inväntar därefter en bekräftelse från oss. Så snart du fått din bokning bekräftad betalar du din bokning. Vill du boka halv- eller heldag längre fram än kalendern visar, ber vi dig kontakta oss via info@hallahund.se. Betalning sker då mot faktura med förfallodatum en månad före bokad tid. Hel- och halvdagar måste avbokas senast en månad före bokad tid, ingen återbetalning erhålls för bokningar avbokade senare än en månad före bokad tid och det går ej heller att boka om tiden. Bokar du av tidigare än en månad före bokad tid betalar du endast en administrationsavgift på 300:-.

Priser och bokning gäller endast privatpersoner, är du instruktör och önskar hyra våra hallar för att hålla kurs (eller att du som privatperson tänker hålla kurs), ber vi dig kontakta oss via mail för mer info, prisuppgift mm. Detsamma gäller dig som privatperson som vill boka in instruktör som inte jobbar på HallåHund.

Rabattkod

Som kursdeltagare hos oss har du 50% rabatt på hallhyra under kurstiden. Rabatterade tider kan bokas tidigast 48 timmar i förväg, och max två timmar per gång. Vid kursstart får du en rabattkod som du använder vid bokning av hall. Du måste själv delta på träningen för att rabatten ska gälla. Ibland har vi specialerbjudanden och då använder vi oss också av rabattkoder.
Träningstider som är bokade med rabattkod är inte ombokningsbara.
Om du inte går kurs och vi kommer på att du hyr hall med kurskod, så kommer vi att debitera straffavgift i efterhand med 500:- extra/hyrd timme, utöver redan inbetald hallhyra.. Dessutom kommer kurskoden att plockas bort så att alla som går samma kurs, förlorar rätten att träna i hallarna till halva priset.

Tillägg av personer

I vår prislista framgår hur många personer som ingår i den aktuella hyran, och vad tillägget är för fler personer med hund respektive utan hund. Skulle ni vilja boka fler personer än det antal som ingår i priset, kan ni lätt lägga till extra personer till bokningen och förbetala även dessa. Skulle ni under träningen bli fler personer än vad som är bokat, skickar vi en faktura i efterhand på tillägg samt administrationsavgift på 100:-.

Trivselregler

För att allt ska fungera som det ska, ber vi er läsa igenom våra Trivselregler! Den som bokar är ansvarig för att övriga som deltar i träningen också tar del av och följer våra Trivselregler.

Praktisk information

När du bokat hall öppnas dörren ca 15 minuter före bokad tid. Skulle dörren vara låst 10 minuter före, ber vi dig ringa något av de telefonnummer du hittar på ytterdörren till lokalen. Vi öppnar då via våra mobiler. Om det är upptaget i hallen innan dig, kan du sitta ner i vårt café och vänta. Var noga med att hålla tiden och att ställa undan material efter dig i hallarna. Kika runt en sista gång innan du lämnar lokalen så du inte har glömt något, och glöm inte plocka upp eventuella pälstussar efter din hund så att det är rent och snyggt när nästa hyresgäst kommer. Om du är sist i lokalen släcker du överallt och låser sedan ytterdörren enligt instruktionerna på ytterdörren. Du som går sist har ansvar för att hallen blir låst, och kan komma att debiteras om hallen står olåst med stöld eller skadegörelse som följd. Viktigt att du ringer oss om låsning misslyckas!
Pga att många har lämnat lokalen olåst efter träning, så kommer vi från och med 12/3-21 att skicka en påminnelse efter första missade låsningen samt en faktura på 500:- /gång, om det därefter sker fler gånger. Debitering för ev stöld/skadegörelse kommer att ske redan första gången om det uppstår!
Om du får förhinder att komma till bokad tid, så är det viktigt att du i god tid hör av dig så att vi inte låser upp hallen!
De träningssaker/hinder som finns i respektive hall skall inte flyttas, utan hyr man Uno så är det de hinder som står där som ingår, hyr man Ella så är det de hinder som står där som ingår.

Tikskydd och kisskydd

Löptikar är välkomna i våra hallar, men de ska bära tikskydd i alla utrymmen inomhus. Under höglöp är det ej tillåtet med löptikar i hallarna med hänsyn till övriga som tränar hos oss. Hanar som är markeringsbenägna (visar tendenser till att kissa inomhus eller redan har gjort det en gång) ska bära kisskydd i alla utrymmen inomhus. Tikskydd och kisskydd finns att köpa i vår butik när den är öppen. Du hittar öppettider här >>>!