Ann Oskarsson

Ann Oskarsson heter jag och är uppväxt med hund i familjen. Efter att ha haft fyra terriers som jag tränat och tävlat med, bland annat så var min sista JRT Nisse den första Jack Russeln som tog sin mästartitel, har det kommit en ny och spännande ras till familjen. En liten kooiker som heter Zack och nu är 10 månader och vi planerar att starta rallylydnad nu i vår och vad det blir mer får framtiden utvisa – vi har många år på oss att ha skoj.

Jag är utbildad SBK instruktör och har efter det gått många olika kurser och varit på ett antal föreläsningar inom olika hundområden. Jag försöker hela tiden vidareutveckla mej genom att gå på föreläsningar och clinics inom olika ämnen.

Jag började med rallylydnad 2007, när sporten fortfarande var inofficiell, och jag är också utbildad tävlingssekreterare inom rallylydnad. Zack och jag längtar till våren när vi ska ut på tävlingsbanorna, inte minst för den härliga stämning det är på rallylydnadstävlingar.

Rallylydnad går ut på att man ska ha roligt ihop med sin hund! På mina kurser försöker jag förmedla detta och jag vill att alla som går kurs hos mig ska trivas och ha roligt, avsett om man vill tävla i rallylydnad eller om man enbart vill aktivera sig och sin kompis! Välkommen till mina kurser!

Share this post