Vi välkomnar Anna Hjelmroth!

HallåHund hälsar Anna Hjelmroth välkommen som ny instruktör! Från och med i sommar/höst kommer Anna hålla kurser hos oss; Klickerkurs, Lek & Lär, Goda Vanor i Vardagen, Valp/Unghundskurs för Tävlingshunden, mm! Läs mer om Anna här nedan:

”Hej!

Djur är och har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har alltid haft både hundar, katter och hästar omkring mig och älskar att träna alla djur med positiva och reko metoder.

Min första hund var en adopterad hund från Spanien. Just nu har jag en border collie vid namn Fjant. Vi tränar mycket vallning och rallylydnad men även Nosework och tricks.

Jag är en beteendenörd ut i fingerspetsarna och älskar inlärning och belöningsutveckling. Jag har fördjupat mig i klickerträning och frivillig hantering och tränar mycket enligt de principerna på alla mina djur. Jag upplever att vi genom att utveckla belöningarna får fler verktyg att kommunicera med våra hundar och först då kan vi få en riktigt rolig och effektiv träning!

När jag undervisar fokuserar jag på glädjen mellan hund och människa, jag vill hitta nyckeln till varje ekipage samt hitta vad varje enskild hund motiveras av. Först då kan vi lägga upp träningen på ett sätt som gör att vi lyckas tillsammans med våra hundar och relation och samarbete stärks.

Det ska vara lätt att träna hund och bra relationen byggs upp av lek, belöningar och positiv förstärkning!

Jag går regelbundet på olika kurser med min egen hund för att utvecklas både som instruktör och för att utmana mig själv och min hund.

Ser fram emot att träffa er på kurs!”

Välkommen till HallåHund Anna!

Share this post