Välkommen Tove Dahl! Från och med i sommar/höst kommer Tove hålla kurser hos oss i första hand i Tävlingslydnad och Nose Work! Läs mer om Tove här nedan:

HallåHund hälsar Tove Dahl välkommen som ny instruktör! Från och med i sommar/höst kommer Tove hålla kurser hos oss i första hand i Tävlingslydnad och Nose Work! Redan nu finns nån av Toves kurser på hemsidan!
Läs mer om Tove här nedan:

Hej! Jag ser fram emot att få hålla kurser och bli en del av HallåHund 🙂 Jag heter som sagt Tove och bor strax utanför Veddige/Varberg tillsammans med mina fyra hundar. Har två Gordon settrar och två border collies. Vi tävlar i lydnad, rallylydnad och Nose work men tränar även jakt, vallning, drag och lite annat. Är instruktör i Nose work, klickerträning och tävlingslydnad men även utbildad resurshundsförare och har arbetat so m resurs för unga med psykisk ohälsa. Tycker mentalitet, beteenden och inlärning hos hund är väldigt intressant och hoppas kunna vidareutbilda mig inom det ämnet så småningom. Ska blir kul att träffa er framöver!”

 

Share this post