NYHET! Öppen Träning med Marja!

Tanken med ”Öppen Träning med Marja” är att detta är tillfällen för dig som inte har möjlighet att boka upp dig för en hel kurs, men som behöver lite stöd och hjälp i din fortsatta träning. Eller för dig som redan går kurs hos oss men som vill ha vägledd träning mellan kurstillfällena för mer effektivitet!
***
Detta är alltså inte en kurs, men Marja finns på plats och styr upp träningen och hjälper deltagarna individuellt med det de behöver för dagen!
 
Du kan boka en eller två timmar, vi tar max 8 ekipage/kväll och vi behöver vara minst 4 ekipage för att det ska ge önskad effekt i form av störning osv av andra ekipage! Ingen återbetalning senare än tre dagar före och är det färre än 4 deltagare tre dagar före så ställs tillfället in så tänk på att boka i tid! Vi kör mellan kl 18-20 och bokar du endast en timma kan du komma när du vill mellan dessa tider.
***
Planen är att köra olika teman, men det är deltagarna som styr så vi tar gärna emot era synpunkter! Vi startar den 18/10 med temat ”Lydnad” vilket innefattar båda Tävlings/Brukslydnad och Vardagslydnad!
***
Varmt välkomna in i värmen och gemenskapen hos oss!
Du bokar din plats här >>>
 
Välkommen!
Share this post