HallåHund Till Salu!

Nu kan min dröm bli din verklighet!

Nya spännande möjligheter i livet gör att jag nu säljer mitt livsverk HallåHund i Hyssna! Vill du ta över en stabil verksamhet och utveckla HallåHund vidare?

Jag startade HallåHund 2012 och företaget är idag ett väletablerat och känt företag inom branschen med gott renommé och en stabil kundkrets. För den som vill ta över är detta ett gyllene läge då allt är krattat och klart, men det finns också en stor utvecklingspotential för rätt person/personer om man så önskar.

I försäljningen ingår även Hyssna Hund & Katt — vår välsorterade hund & kattbutik under samma tak! I butiken har vi satsat på kvalitativa leksaker lämpade för hundträning, foder & godis av hög kvalitet samt tillbehör som också tål flitig användning. I vår butik hittar man det lilla extra!

Om HallåHund:

Etablerat 2012
Registrerat varumärke
Kursverksamhet med inhyrda instruktörer, i dagsläget åtta till antalet
Två uppvärmda inomhuslokaler
Två inhägnade utomhusplaner
Tillgång till fina marker i anslutning till anläggningen
Välsorterad hund- och kattbutik under samma tak — Hyssna Hund & Katt
Webshop
Välbesökt Facebooksida
Väbesökt hemsida

Väl fungerande bokningssystem
Kundregister

Veterinär som hyresgäst
Förmånlig hyra
Flexibla lokaler som kan kompletteras med annan hundverksamhet, t ex behandling, mm

HallåHund är ett registrerat varumärke och namnet ingår vid en eventuell försäljning. Företaget säljs med all befintlig träningsutrustning, inredning samt butikslager. Inom företaget finns även en webshop samt ett väl fungerande bokningssystem vilka också ingår. HallåHund kännetecknas av hög kvalitet- och service gentemot våra kunder.

Övertag planeras under våren/sommaren 2018 eller efter överenskommelse och verksamheten kommer att rulla på som vanligt tills dess och under övertaget för att inte påverka våra kunder negativt.

Seriöst intresserade är välkomna att i ett första steg kontakta mig via mail: info@hallahund.se

//Marlene

Share this post