Suzanne Klaamas

Min hundresa började 2017 när min jämte-tjej Fendi kom in i mitt liv, tack vare min sambo som är jägare, och vilket äventyr det har varit och fortfarande är. Vi har varit på många utställningar med goda resultat, bland annat tog hon hem titeln Svensk Juniorvinnare-17 i Stockholm.

Sen hamnade vi på rally-kurs hos Ann på HallåHund, och det är bara så roligt, och än så länge är Fendi den enda i sin ras som är Rallylydnads- champion! Nu har vi börjat nosa på Nose Work, får se hur det äventyret slutar.

Så mera hundar blir det garanterat!

Är egentligen en hästtjej från barnsben och det var när jag började arbeta med travhästar som jag verkligen fick lära mig hur viktigt det är med uppbyggnad av unga individer, rätt träning för att tåla påfrestningar, vila och om oturen är framme rehab.

Så att föra över detta till hund kom naturligt, sen kom jag på att jag kan arbeta med detta och då blev det att återgå till skolbänken för att fylla på kunskapsbanken med hund. Nu efter några gedigna utbildningar startade jag upp mitt egna företag med fokus på friskvård, massage och rehab.

  • Certifierad Hundmassör
  • Utbildad inom Rehab och Sim för hund
  • Diplomerad Balansbollsinstruktör
  • Certifierad Balansbollsinstruktör
  • Pågående utbildning till Friskvårdsinstruktör
Share this post