Linnéa Niklasson Karlsson

Linnéa heter jag och är född med hund i hemmet. Jag har alltid älskat hundar och vi i familjen har haft allt från newfoundland, blandraser, rottweiler, papillon, terriers, och mer därtill. Jag älskade att se på när mamma tränade hundarna, och när min syster fick en egen hund ville jag såklart också ha en.

Så då blev det så, 18 år gammal skaffade jag min första hund. Hon är av rasen nederlandse kooikerhondje som heter Iness och som idag är 3 år. Iness har patella luxation och är idag på grund av det bara en aktiv sällskapshund, vi tävlar inte, men hon har tidigare startat i rallylydnad, har godkänt anlagsprov i viltspår och har ställts ut med fina resultat. Men vi tränar fortfarande för skojs skull, då är det mycket nosework och rallylydnad som vi tränar.

Jag har sedan ett år tillbaka även en Labrador som heter Goji. Goji är strax över ett år och tränar nosework, rallylydnad, hoopers och allt annat vi kan hitta på. Goji kommer från en kennel som föder upp ledarhundar, och jag har henne på foder. Hon ska inte bli ledarhund, men kommer om allt går som det ska att ha valpar i så småningom. Henne vill jag gärna tävla i framtiden, om det blir nosework, rallylydnad eller hoopers eller allihop återstår att se!

Utbildningar:

Certifierad Hooperinstruktör

Allmänlydnadsinstruktörsutbildning

Varmt välkommen till mina kurser!

Share this post