Laddar Kurser

« All Kurser

Valpkurs 3-6 månader (VAL1-93) I Start 7/7, 2022 – FULLBOKAD!

juli 7 @ 18:00 - augusti 4 @ 19:30

Kurs Navigation

5 tillfällen, varje vecka
När: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8
Kl 18.00 – 19.30

Instruktör: Kristina

Tel: 0737-398070 (helgfri mån-fre 8.30-15.30)
Mail: Kristina
Antal: Max 6 deltagare – Fullbokad, men boka gärna reservbiljett!
Kurskod VAL1-93

Projektkurs för en blivande instruktör för dig som har en valp mellan 3-6 månader!

“En kurs med fokus på att bygga en bra och hållbar relation mellan hund och förare. Vi lär oss hur vi bäst jobbar tillsammans, hur vi kan ha kul ihop och också hur vi tar det lugnt tillsammans. Det kommer även att vävas in teori om sjuk- och hälsovård och de olika utvecklingsfaserna din hund går igenom som valp/unghund. Kursen passar både dig som haft hund tidigare och dig som är nybliven hundägare. Vi jobbar med positiv och belöningsbaserad träning, så ha med dig det där extra goda godiset och roliga leksaker.”

Under valpkursen kommer vi bl a  gå igenom:

# Belöningar, lek, relation och kontakt

# Hantering, sjuk- och hälsovård

# Följsamhet, koppelträning, inkallning och impulskontroll

# Avslappning, aktivering och mycket annat roligt

Kursen är en viktigt del i min certifiering till hundinstruktör där jag ska lära mig att hålla i kurs och undervisa er. För att bli godkänd måste jag ha minst 4 deltagare närvarande varje tillfälle, därför ber jag samtliga deltagare att ni försäkrar er om att ni kan komma ALLA datumen för kursen. Jag har full förståelse att det finns omständigheter ingen av oss kan råda över. I de fallen ber jag er att anmäla er frånvaro så snart som möjligt i förväg.

Eftersom detta är en projektkurs som hålls av instruktör under utbildning kommer varje deltagare få gå gratis, två personer, på HallåHunds teorikväll, Teori hundspråk, inlärning, belöning (TEOSP1-10), för instruktör och hundpsykolog Marie-Louise Lind. Värt 400 kronor.

Vi rekommenderar även att man anmäler till vårt valplekis 3-5 månader,  samt vår teorikväll om Hundspråk, inlärning och belöning om du vill ha mer kunskap i ämnet, så håll koll efter dessa tillfällen!

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

 

Detaljer

Börjar:
juli 7 @ 18:00
Slutar:
augusti 4 @ 19:30
Pris:
Gratis – 1,850.00kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltagare valpkurs 3-6 månader (VAL1-93)
Deltagare valpkurs 3-6 månader (VAL1-93), start 7/7 2022 (Boka tidigt rabatt tom 23/6 2022)
1,850.00 kr
0 available
Sold Out
Reserv valpkurs 3-6 månader (VAL1-93)
Reserv valpkurs 3-6 månader (VAL1-93), start 7/7 2022
0.00 kr
5 available
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!