Laddar Kurser

« All Kurser

Valp/unghundskurs för tävlingshunden VALTÄ1-1 start 10/9, 2019

september 10 @ 18:00 - november 5 @ 19:30

Kurs Navigation

5 tillfällen, varannan vecka
När: Tisdagar, 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11
Kl 18.00-19.30

Instruktör: Anna Larbring
Mail:  Anna
Tel: 0730-41 47 60 (under butikens öppettider)
Antal: Max 6 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod VALTÄ1-1

”Kurs för den blivande tävlingshunden, för valpar/unghundar mellan 4-12 månader. Oavsett vilken hundsport du i framtiden vill satsa på lägger vi goda grunder genom ett stort fokus på belöningsutveckling, och hundens egen vilja och engagemang i träningen! Vi jobbar med grundövningar kring bland annat: 

# Kontakt

# Följsamhet och fotposition

# Bakdelskontroll

# Apporteringslek och grunder

# Targets

# Sitt/ligg/stå

# Självkontroll och stadga

# Kedja beteenden och uthållighet

Grundträningen ser i mångt och mycket likadan ut oavsett gren och om ditt mål är t ex Brukslydnad, Tävlingslydnad, Freestyle, Agility eller Rallylydnad så är detta kursen för dig och din hund!

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Detaljer

Börjar:
september 10 @ 18:00
Slutar:
november 5 @ 19:30
Pris:
1795kr
Kurs Kategorier:
, , ,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!