Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Teori hundmöten (TEOHUMÖ1-1) I Start 26/9, 2018

september 26, 2018 @ 18:15 - 20:15

Kurs Navigation

1 tillfälle
När: Onsdag 26/9
Kl 18.15-20.15

Instruktör: Anna Frisk
Tel: 0730-414060 (under butikens öppettider)
Mail: Anna
Antal: Max 45 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod: TEOHUMÖ1-1

”Vill du lära dig varför din hund börjar dra i kopplet och hur du kan förhindra att den börjar med det? Eller har den redan olaten att dra emot andra, eller kanske bort från andra hundar? Kanske den lägger sig ner och väntar tills den andra passerat, för att sen kasta sig ut och göra ett utfall?
Hur kan vi jobba med hundmöten och göra dom lustfyllda, istället för att känna frustration och nedstämdhet/ilska när hunden envisas med att dra emot/kasta sig emot andra hundar?
Denna kväll ger dig insikt i ämnet hundmöten, men vi tittar också lite på hundspråk och stress (för mer inblick i dessa ämnen, rekommenderar vi dock att man även går vår föreläsning om hundspråk samt om aktivering/stress/passivitet)

# Hundens språk och signaler

# Stress och överslagshandlingar

# Belöningar, lek

# Störningsträning

En teorikväll som passar dig med både valp/unghund eller vuxen hund. Att träna koppelträning är en pågående process som man får underhålla hela hundens liv och vem vill inte ha en hund som går fint i koppel?”

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
september 26, 2018
Tid:
18:15 - 20:15
Pris:
250kr – 400kr
Kurs Kategorier:
, , ,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!