Laddar Kurser

« All Kurser

Tema: Banträning Nybörjare/Fortsättning med tema bakdelskontroll (TEMA1-2) I Start 3/6, 2020

juni 3 @ 18:00 - 19:30

Kurs Navigation

Ett tillfälle Onsdag 3/6, 2020
Tid:
18.00 – 19.30

Instruktör: Ann Oskarsson
Tel: 0708 – 292816
Mail: Ann
Antal Max 6 personer – Öppet för anmälan
Kurskod TEMA1-2

“Vi kommer att gå en kortare Nybörjar/Fortsättningsbana där vi fokuserar på att våra hundar arbetar med fin bakdelskontroll. Du kommer att få tips om hur du förbättrar bakdelskontrollen för din hund och vi kommer att träna på detta praktiskt ! Kursen passar dig som vill få lite träning och tips på hur man arbetar för att få en ännu bättre bakdelskontroll, eller bara vill passa på att få en kul och mysig aktiveringsstund tillsammans med din hund! Kursen består av ett enskilt kurstillfälle på 1,5 timma och är öppen för alla!”

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir efn plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens råd och håller avstånd till varandra samt avstår att komma om man har förkylningssymptom. Vid bra väder kommer kursen att vara utomhus annars är vi i Unohallen som är 300 kvadratmeter så vi kan hålla ordentliga avstånd.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
juni 3
Tid:
18:00 - 19:30
Pris:
290kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltagare Rally med bakdelskontroll(TEMA1-2))
Deltagare Rally med bakdelskontroll, start 3/6, 2020
290.00 kr
5 available
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!