Laddar Kurser

« All Kurser

Slyngelkurs från 7 månader (SLYNG1-55) I Start 21/8, 2022

augusti 21 @ 18:00 - september 18 @ 19:30

Kurs Navigation

5 tillfällen, varje vecka
När: Söndagar, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9, 18/9
Kl 18.00 – 19.30

Instruktör under utbildning: Kristina
Tel: 0737-398070 (helgfri mån-fre 8.30-15.30)
Mail: Kristina
Antal: Max 6 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod SLYNG1-55

En kurs för dig som har en hund från 7 månader och uppåt! På denna kurs får du tips på hur du får hunden följsam i vardagen trots att annat spännande lockar, och vi jobbar också vidare med lek, koppelträning, inkallning, mm!”

Att hålla kurs är en viktigt del i min utbildning till hundinstruktör där jag ska lära mig att hålla i kurs och undervisa er.

För att bli godkänd måste jag ha minst 4 deltagare närvarande varje tillfälle, därför ber jag samtliga deltagare att ni försäkrar er om att ni kan komma ALLA datumen för kursen. Jag har full förståelse att det finns omständigheter ingen av oss kan råda över. I de fallen ber jag er att anmäla er frånvaro så snart som möjligt i förväg.

Eftersom detta är en projektkurs som hålls av instruktör under utbildning som fortfarande lär sig, kommer varje deltagare få gå gratis, två personer, på HallåHunds teorikväll, Teori hundspråk, inlärning, belöning (TEOSP1-10), för instruktör och hundpsykolog Marie-Louise Lind. Värt 400 kronor.

Hundar som gör utfall mot människor eller andra hundar (sk reaktiva hundar) hänvisas till att kontakta oss innan anmälan, då vi i första hand rekommenderar privat träning innan man tränar i grupp!

Under kursen kommer vi väva in både teori och praktik! Om vädret tillåter kommer vi att vara både ute och inne.

Här är några av de saker vi jobbar vidare med under kursen:

#Behärskning/Impulskontroll – kunna avstå frivilligt från att ta/göra något som lockar

# Stadga – Nyttig träning att kunna stanna kvar i en position tills annan information /kommando ges

# Vardagssituationer – vi går igenom olika situationer där det lätt uppstår problem.

# Samarbete – utveckla relation och kontakt genom lek och bra belöningar! Variera träningen i vardagen och få inspiration till mer kreativa promenader!

# Inkallning & koppelträning – vi jobbar vidare med störning och att hunden skall bli mer fokuserad och ta ansvar!

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Börjar:
augusti 21 @ 18:00
Slutar:
september 18 @ 19:30
Pris:
1,650.00kr
Kurs Kategorier:
, ,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltagare Slyngelkurs från 7 månader (SLYNG1-55)
Deltagare Slyngelkurs från 7 månader, start 21/8 2022 (boka tidigt rabatt t o m 21/8 2022)
1,850.00 kr 1,650.00 kr
3 available
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!