Laddar Kurser

« All Kurser

Slyngelkurs 7-24 månader (SLYNG1-64) I Start 8/10, 2023

oktober 8 @ 16:15 - december 3 @ 17:45

Kurs-navigering

5 tillfällen, varannan vecka
När: Söndagar, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11, 3/12
Kl 16.15 – 17.45

Instruktör: Patrik Lind

Tel: 0737-398070 (helgfri mån-fre 8.30-15.30)
Mail: Patrik
Antal: Max 6 deltagare – Öppen för anmälan!
Kurskod SLYNG1-64

En kurs för dig som har en unghund mellan 7 månader och 24 månader. Hanhunden börjar lyfta på benet och tiken börjar löpa, många upplever denna period som lite besvärlig då hundarna genomgår en hormonell period och blir mer intresserade av omvärlden och plötsligt kanske inte lyssnar eller kommer på inkallning som tidigare. Obs! Har du en yngre hund men har gått vår valpkurs 3-6 månader är du också välkommen att anmäla till denna kurs!

På denna kurs får du tips på hur du får hunden följsam i vardagen trots att annat spännande lockar, och vi jobbar också vidare med lek, koppelträning, inkallning, mm!

Hundar som gör utfall mot människor eller andra hundar (sk reaktiva hundar) hänvisas till att kontakta oss innan anmälan, då vi i första hand rekommenderar privat träning innan man tränar i grupp!

Här är några av de saker vi jobbar vidare med under kursen:

#Behärskning/Impulskontroll – kunna avstå frivilligt från att ta/göra något som lockar

# Stadga – Nyttig träning att kunna stanna kvar i en position tills annan information /kommando ges

# Vardagssituationer – vi går igenom olika situationer där det lätt uppstår problem, t ex att hunden hoppar vid ytterdörren

# Samarbete – utveckla relation och kontakt genom lek och bra belöningar! Variera träningen i vardagen och få inspiration till mer kreativa promenader!

# Inkallning & koppelträning – vi jobbar vidare med störning och att hunden skall bli mer fokuserad och ta ansvar!

Vi rekommenderar även att man anmäler till vår teorikväll om Aktivering, stress och passivitet om du vill ha mer kunskap i ämnet

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Start:
oktober 8 @ 16:15
Slutar:
december 3 @ 17:45
Kostnad:
1,850.00kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltagare Slyngelkurs 7-24 månader (SLYNG1-64)
Deltagare Slyngelkurs 7-24 månader, start 8/10 2023 (boka tidigt rabatt t o m 24/9 2023)
1,850.00 kr
0 tillgängligt
Utsålt
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!