Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ringträning (RING1-67) I Start 14/10, 2019

oktober 14 @ 18:00 - 19:30

Kurs Navigation

1 tillfälle
När: Måndag, 14/10
Kl 18.00-19.30

Instruktör: Agneta Doverholt
Tel: 0730-41 47 60 (under butikens öppettider)
Mail: Agneta Doverholt
Antal: Minst 6 deltagare, max 12 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod RING1-67

För att våra ringträningar ska bli av krävs minst 6 bokade anmälningar senast tre dagar före varje tillfälle. Observera att anmälan är bindande och att ingen återbetalning sker om du avbokar senare än tre dagar före, och du kan inte heller flytta fram din bokning om inga reserver finns.

”Förbered dig och din hund för årets utställningar! Vi kikar på hundens rörelser och vi tränar på stadga och hantering. Ringträningen är även ett bra tillfälle för dig som kanske inte vill ställa ut, men ändå vill träna socialisering och hantering av din hund. Alla raser är välkomna men hundarna måste kunna jobba i närheten av andra hundar samt vara minst 3 månader gamla och fullvaccinerade!”

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
oktober 14
Tid:
18:00 - 19:30
Pris:
180kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!