FRAKTFRITT i vår webshop resten av året! Passa på att handla dina julklappar hos oss - 25-40% rabatt på bl a jakt/fritidskläder!
Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ringträning (RING1-24) I Start 12/12, 2017

december 12 @ 19:45 - 21:15

Kurs Navigation

1 tillfälle
När: Tisdag, 12/12
Kl 19.45-21.15

Instruktör: Linda Johansson
Tel: 0730-41 47 60 (under butikens öppettider)
Mail: Linda Johansson
Antal: Minst 6 deltagare, max 12 deltagare – Fullt! Boka gärna reservplats eller boka RING1-25!
Kurskod RING1-24

För att våra ringträningar ska bli av krävs minst 6 bokade anmälningar senast tre dagar före varje tillfälle. Observera att anmälan är bindande och att ingen återbetalning sker om du avbokar senare än tre dagar före.

”Förbered dig och din hund för årets utställningar! Vi kikar på hundens rörelser och vi tränar på stadga och hantering. Ringträningen är även ett bra tillfälle för dig som kanske inte vill ställa ut, men ändå vill träna socialisering och hantering av din hund. Alla raser är välkomna men hundarna måste kunna jobba i närheten av andra hundar samt vara minst 3 månader gamla och fullvaccinerade!”

Om Linda

”Jag heter Linda och har i hela mitt liv levt och andats hund! Jag började visa hund redan som åttaåring, och jag satt klistrad vid bedömningsringarna för att lära mig hur de vuxna gjorde och ville aldrig åka hem… I början av 80-talet blev jag lurad till att tävla i Juniorhandling, vilket slutade med en topp 4-placering under stora finalen i Stockholm.

Under årens lopp har jag både haft hundar som inte har velat visa sig, och hundar som varit födda till att visa upp sig. Med de erfarenheterna i bakfickan har jag hittat en väg som har varit lyckad och det är att finna glädjen och motivationen hos hunden! Med glädje och rätt motivation visar hunden näst intill upp sig själv i ringen, med sin handler endast som stöd.

Som vuxen lämnade jag min mammas kennelnamn och tog mitt eget, To Top’s. Under 25 års tid har jag nu haft rasen Lhasa Apso vid min sida. Vid sidan av mitt ordinarie arbete, driver jag även ett litet hundtrim, Sally’s i Hyssna.”

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
december 12
Tid:
19:45 - 21:15
Pris:
Gratis - 180Kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60
HallåHund

Boka kurs eller handla i vår webshop t o m 31/12 — Betala i mars!

Välj "Delbetala" när du kommer till kassan — endast 29:- tillkommer i aviavgift från SVEA Ekonomi, inga andra extra avgifter!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!