Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova på Freestyle – ett tillfälle (PROFREE1-1) I Start 14/2, 2019

februari 14, 2019 @ 19:45 - 21:15

Kurs Navigation

1 tillfälle
När: Torsdag, 14/2

Kl 19.45-21.15

Instruktör: Anna Hjelmroth
Tel: 0739-45 44 60
Mail: Anna
Antal: Max 6 deltagare – Fullbokad – vi hänvisar till den extrainsatta PROOFREE1-2 den 21/2!
Kurskod PROFREE1-1

Freestyle kan förklaras kortfattat som dans och trix till musik. Men det är mycket mer än så!
Din hund behöver både motion och hjärngympa för att må riktigt bra, precis som du själv. I freestylen får ni utlopp för båda sakerna och dessutom stärks samarbetsbanden mellan er. Att göra saker tillsammans som är förknippade med glädje och harmoni gör att även samspelet i vardagen blir både lättare och roligare! Hunden lär sig att det *lönar sig* att samarbeta med dej och att det dessutom är kul. Det dröjer inte länge innan din hund får ett förväntansfullt uttryck så snart den hör musiken som är förknippad med träningen.
Musiken blir en signal som betyder fart, glädje och en stund där din hund får full uppmärksamhet av dej. Något bättre kan du inte ge din hund!

Ett riktigt roligt tillfälle för dig som vill ha kul ihop med hunden!”

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
februari 14, 2019
Tid:
19:45 - 21:15
Pris:
Gratis – Kr360
Kurs Kategorier:
, , ,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!