Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova på Balansbollar (PROBAL1-3) I Start 2/12, 2021

december 2, 2021 @ 18:00 - 19:30

Kurs Navigation

Ett tillfälle 

När: Torsdag, 2/12
Tid:
 18.00 – 19.30

Instruktör: Elin Blomqvist
Tel: 0709 51 78 28
Mail: Elin
Antal Max 6 personer – Öppet för anmälan
Kurskod PROBAL1-3

Balansbollsträning är en rolig aktivitet för både kropp och knopp. Det stärker den skelettnära muskulaturen, bygger självförtroende, förbättrar kroppskontrollen och är framförallt väldigt uppskattat av hundarna. Trots att den aktiva träningstiden är kort kräver det mycket av hundarna både fysiskt och mentalt. Det gör det till en toppen aktivitet för regniga dagar. Det bästa av allt är att det går att variera i oändlighet!

 

Detta är en engångstillfälle på 1.5 timme där ni får prova på balansbollsträning. Ni kommer få prova på grunderna, testa på lite olika moment med bollar och diskar för att se om detta kan vara aktiviteten för just dig och din hund!

 

Alla hundar är välkomna oavsett förutsättningar! Har din hund gamla skador anpassar vi övningarna utefter det. Det är perfekt träning även för den aktiva hunden. Genom att stärka den skelettnära muskulaturen underlättar man för befintliga krämpor och minskar risken för nya skador vilket behövs för den aktiva hunden.

 

Balansbollar finns att låna under kursen

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens råd och håller avstånd till varandra samt avstår att komma om man har förkylningssymptom.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
december 2, 2021
Tid:
18:00 - 19:30
Pris:
360.00kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!