Laddar Kurser

« All Kurser

På gång mot rally och freestyle (rafree1-1) start 11/4, 2019

april 11 @ 18:00 - juni 13 @ 19:30

Kurs Navigation

 

5 tillfällen, varannan vecka
När: Torsdagar varannan vecka, 11/4, 25/4, 9/5, 23/5, 13/6
Kl 18.00 – 19.30

Instruktör: Anna Hjelmroth
Tel: 0739-45 44 60
Mail: Anna
Antal: Max 6 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod RAFREE1-1

En kurs för dej som vill ha lite mer på tassarna innan ni går vidare mot t.ex rally eller freestyle. Vi kommer att arbeta mycket med att stärka samarbetet mellan dej och din hund. Vi kommer bland annat att träna på följsamhet på både vänster och höger sida både för följsamheten för att få en hund som tycker det är lika kul på båda sidor! Vi kommer att träna mycket på stadga, bakdelskontroll och även börja nosa på backa i olika positioner. Vi sticker även emellan med lite trix då och då.

Kursen passar dej som kanske gått valpkurs, slyngelkurs eller vill ha lite mer följsamhet och skojiga övningar. Har du funderingar på rallylydnad eller freestyle så är detta en mycket bra kurs att börja med. Och vill du helt enkelt ha roliga övningar som är lätta att träna på  promenaden eller hemma köket passar denna kursen perfekt.

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Biljetter

Välj antal deltagare

5 tillgänglig
Deltagare På gång...(RAFREE1-1)1,795.00kr 1,595.00krDeltagare På gång..., start 11/4, 2019 (Boka tidigt rabatt tom 28/3 2019)

Fyll i alla fälten som krävs

HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!