Laddar Kurser

« All Kurser

Massage för hemmabruk (Massa1-6) I Start 30/1, 2023

januari 30 @ 19:45 - mars 13 @ 21:15

Kurs Navigation

4 tillfällen, varannan vecka

När:Måndagar, 30/1, 13/2, 27/2, 13/3

Kl 19.45 – 21.15

Instruktör: Elin Blomqvist
Tel: 076 415 71 15
Mail: Elin
Antal Max 6 personer – Öppet för anmälan!
Kurskod MASSA1-6

Under 4 tillfällen kommer vi gå in på djupet i hundens kropp och lära oss om hur och varför vi masserar våra hundar. Vi kommer utöver massagen lära oss hur hunden ska kännas och se ut när den är som bäst plus att vi går igenom stretching.  Det gör att du själv kan hitta avvikelser som spända muskler, svullnader m.m. som kan leda till eller vara tecken på problem. Massagen är också ett bra hjälpmedel för att få hunden lugnare och få ett bättre band mellan dig och hunden. 
Ta gärna med en mysig filt ni kan sitta på under kvällen. Välj gärna en filt/dyna som bara används till detta och som du kan fortsätta använda när ni masserar även hemma. Det gör så hunden förstår vad som är på gång när den plockas fram och gör det enklare att slappna av.”
 

Denna kursen passar alla hundar oavsett ålder, aktivitetsnivå eller tidigare skadehistorik.

Hundar som i vissa fall inte ska masseras: dräktiga tikar, hundar med cancer, epilepsi, viss medicinering, hjärtsjukdom. Är du osäker på vad som gäller för din hund? Hör av dig till mig på 0764157115 innan du bokar.

 

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Börjar:
januari 30 @ 19:45
Slutar:
mars 13 @ 21:15
Pris:
1,295.00kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!