Laddar Kurser

« All Kurser

Jaktapportering B-provskurs Nybörjarklass (TEBNKL1-1) I Start 7/5, 2018

maj 7 @ 18:00 - juni 18 @ 20:30

Kurs Navigation

4 tillfällen, varannan vecka **OBS! Kursen hålls i Rävlanda/Hyssna med omnejd**
När: Måndagar, 7/5, 21/5, 4/6, 18/6
Kl 18.00-20.30

Instruktör: Marlene Edvinsson
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson + 1
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 6 deltagare med hund – Öppet för anmälan!
Antal: Max 4 deltagare utan hund – Öppet för anmälan!
Kurskod TEBNKL1-1

En kurs för dig med retriever som kommit en bit i din träning och satsar på att starta Nybörjarklass B-prov under kommande säsong! Kursen är även öppen för dig som redan startat i Nkl men känner att du behöver lite mer tips och råd för att komma vidare.

Kursen är på fyra gånger och vi kommer jobba med samtliga delar som ingår i Nybörjarklassens B-prov. Vi kommer att jobba med vilt under samtliga tillfällen och varje deltagare behöver ta med tre egna vilt till varje tillfälle. Träning bakom skytt erbjuds också varje gång.

Vi jobbar i liten grupp, max 6 deltagare, och stor vikt läggs vid att skapa en lugn miljö runt hundarna. För att allt ska flyta på behöver din hund vara viltvan, tycka om att apportera och villigt komma in med apporterna.

Skott förekommer vid samtliga tillfällen och din hund behöver därför vara skottvan. Sista tillfället kommer läggas upp som ett litet mini B-prov där vi sätter ihop samtliga delar. Kursen är öppen för hundar från ca 18 månader, har du en yngre hund ber vi dig kontakta oss innan du anmäler. Skott ingår i kursavgiften.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

Välj antal deltagare

3 tillgänglig
Deltagare Jaktapportering B-provskurs Nybörjarklass (TEBNKL1-1)2,300.00krDeltagare Jaktapportering B-provskurs Nybörjarklass, start 7/5 2018

Fyll i alla fälten som krävs

Detaljer

Börjar:
maj 7 @ 18:00
Slutar:
juni 18 @ 20:30
Pris:
2300Kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!