Laddar Kurser

« All Kurser

Hoopers Nybörjare (HOOP1-4) I Start 2/11, 2021

november 2 @ 19:45 - december 14 @ 21:15

Kurs Navigation

5 tillfällen, varierande vecka
När: Tisdagar 2/11, 16/11, 30/11, 7/12, 14/12
Kl 19.45 – 21.15

Instruktör: Linnea Niklasson-Karlsson
Tel: 0761398999
MailLinnéa
Antal: Max 6 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod: Hoop1-4

“I den här kursen kommer vi jobba med grunderna i hoopers, hur vi får hunden att springa genom hoops, runt tunnor och hur vi på bästa sätt guidar dom igenom en bana. Vi kommer jobba med samarbetet, och grunderna, tillsammans med mindre banor och kombinationer av hindren. En rolig kurs med fokus på grunderna i sporten och att ha roligt med sin hund!

Vad är Hoopers? Hundsporten Hoopers är en väldigt ny sport som går ut på att skicka hunden genom en bana bestående av hoops (bågar), tunnor, tunnlar och gates (staket). Det är en sport som passar alla hundar, gamla som unga, stor som liten. Hoopers är en sport som är snäll mot leder, då inga hopp eller tvära svängar görs. Det är även en sport som passar ägaren som kanske inte kan/vill springa för mycket, då man i sporten siktar mot att stå still och skicka hunden runt banan. Det är en sport som passar alla!”

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten “reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Börjar:
november 2 @ 19:45
Slutar:
december 14 @ 21:15
Pris:
Kr1850
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltagare Hoopers Steg 1 (HOOP1-4)
Deltagare Hoopers Steg 1, start 2/11 2021 (boka tidigt rabatt t o m 19/10 2021)
1,850.00 kr
3 available
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!