Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Banträning Agility med Instruktör (BATR1-1) I Start 19/6, 2018

juni 19 @ 17:30 - 19:00

Kurs Navigation

1 tillfälle, fristående
När: Tisdag, 19/6
Kl 17.30-19.00

Instruktör: Sandra Björnåsen
Tel: 0706-35 51 92
Antal: Max 5 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod BATR1-1

”Banträning med Instruktör är som en blandning mellan egen träning och kurs. Vi tränar tillsammans i grupp där var och en är ansvarig för sin egen träning, med skillnaden att vår agilityinstruktör Sandra är med och ansvarar för tillfället, står för banskisser och coachar lite extra.

Vid anmälan skriver du i textrutan vad du är intresserad av för inriktning på övningar främst, ge gärna några förslag för att Sandra ska kunna skapa banor som ger alla något av det de vill ha!

Vi tränar en och en på banan som vi bygger tillsammans och vi ger alla varandra feedback. En gemensam träning med kurskänsla, helt enkelt!”

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
juni 19
Tid:
17:30 - 19:00
Pris:
350kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!