Laddar Kurser

« All Kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Agility Träningstävling Hoppklass (AGHOPP1-3) I Start 25/8, 2018

augusti 25, 2018 @ 11:00 - 14:30

Kurs Navigation

1 tillfälle
När: Lördag, 25/8
Kl 11.00-14.30 ca

Instruktör: Sandra Björnåsen
Tel: 0706-35 51 92
Antal: Max 20 personer/lopp – Hopp A — Öppet för anmälan! Hopp B — Öppet för anmälan!
Kurskod AGHOPP1-3

”Välkommen till träningstävling i agility på HallåHund!

Vi kommer under dagen köra två stycken hoppklasser vilket innebär att inget av de tre kontaktfältshindren kommer att ingå. Inte heller kommer säcken/plattunneln att finnas med. Hinder som kan förekomma är; hopp, tunnel, slalom, däcket, långhopp.

Både Hopp A och Hopp B kommer att bestå av en svårare klass 1-bana med ett 8-pinnars slalom, där det finns en alternativ väg för dem som eventuellt inte vill köra slalomet. När du anmäler till en klass (Hopp A/Hopp B) ingår en ”första chans” och en ”andra chans” på banan. Du kan alltså välja om du vill starta två gånger på en bana, eller totalt fyra gånger på två banor.

Vi börjar tävlingen klockan 11.00 med en samling/genomgång och alla startande bör vara på plats i god tid för att hinna förbereda sig innan. Efter samlingen är det banvandring på första banan, Hopp A, för samtliga. Vi kör därefter storlekarna i ordningen L, M, S.

När alla sprungit ”första chansen” blir det en kort banvandring för samtliga innan ni får springa banan igen, ”andra chansen”. Samma storleksordning som innan.

När första klassen är avklarad byggs det om till Hopp B och proceduren upprepas. Även här får ni en ”andra chans”.

När tävlingen är avslutad har vi prisutdelning och de tre bästa i varje klass får pris!

Är du osäker på vilken storlek ni tävlar i? Mät mankhöjden på din hund. Är din hund under 35 cm är den Small, är den mellan 35-43 cm är den Medium och är den över 43 cm är den Large. Du anger vilken storlek du tävlar i när du anmäler. Vi välkomnar hundar från 1 års ålder.

OBS! Det kommer bara vistas EN hund i taget i hallen där banan körs, så även du som har en störningskänslig hund kan anmäla! OBS!

Under dagen kommer det att finnas fika och enklare förtäring till försäljning och vår butik håller öppet! Du kan betala kontant, med kort eller med Swish!

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
augusti 25, 2018
Tid:
11:00 - 14:30
Pris:
120kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60
HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!