Laddar Kurser

« All Kurser

Agility Clear Round (AGCRO1-1) I Start 5/8, 2019

augusti 5 @ 18:00 - 21:00

Kurs Navigation

1 tillfälle
När: Måndag, 5/8
Kl 18.00-21.00 ca

Instruktör: Charlotte Stading
Tel: 0730-414760 (under butikens öppettider)
Antal: Max 30 personer (2 chanser)
Kurskod AGCRO1-1

OBS! Sista anmälan 3/8!

”Välkommen till Clear Round i agility på HallåHund!

Denna gången kommer vi att testa att köra en ny variant av ”tävling”! Clear round-tävlingen innebär att du kommer och får banvandra med din storleksgrupp (Small, Medium eller Large) på en utsatt tid.

Small-gruppen får start-tid kl 18, Medium ca kl 19 och Large ca kl 20 (OBS! Tiderna för Medium och Large är preliminära och meddelas mer exakt när vi vet antalet starter). På detta vis slipper du vänta på att alla de andra storlekarna skall köra innan det blir din tur igen!
Om du kör du felfritt så får du ditt pris – en rosett – med en gång och behöver inte heller vänta på någon prisutdelning.

Precis som på våra andra tävlingar så får du två chanser! Andra chansen får du efter det att alla i din grupp har kört sitt första lopp. Banan kommer att vara i svårighet som en vanlig Blåbärsbana, dvs de enda hinder som är med är hopphinder och tunnlar. Åldersgräns för att få deltaga är att hunden uppnått 15 månader.

Starttid: Beroende på vilken storlek du tävlar i, men start för tävlingen är kl 18 med Small.

Är du osäker på vilken storlek ni tävlar i? Mät mankhöjden på din hund. Är din hund under 35 cm är den Small, är den mellan 35-43 cm är den Medium och är den över 43 cm är den Large. Du anger vilken storlek du tävlar i när du anmäler. Vi kommer att köra på de lägsta hopphöjderna för varje klass.

OBS! Det kommer bara vistas EN hund i taget i hallen där banan körs, så även du som har en störningskänslig hund kan anmäla! OBS!

Boka tidigt rabatt

Om du bokar din kursplats senast två veckor före kursstart får du 200:- rabatt på kursen (gäller veckokurser på minst 7,5 tim). Rabatten dras av automatiskt när du bokar fram till två veckor före kursstart, så passa på! När du går kurs hos oss har du dessutom möjlighet att hyra våra uppvärmda hallar till 50% rabatt under kurstiden! Hallarna kan bokas tidigast 48 timmar före träningstillfället, din kurskod gäller som rabattkod när du bokar!

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får vistas i lokalen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

På våra valp- och slyngelkurser välkomnar vi familjemedlemmar att delta som åhörare utan extra kostnad. På kurser där vi säljer åhörarplatser måste dock sådan köpas.

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Inför kursstart >>>

Välkommen med din bokning!

Detaljer

Datum:
augusti 5
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
125kr
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

HallåHund
Telefon:
0730-41 47 60
E-post:
info@hallahund.se
Webbplats:
https://hallahund.se

Plats

HallåHund
Bollebygdsvägen 1
Hyssna, 511 68 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730-41 47 60

Biljetter

Välj antal deltagare

23 tillgänglig
Deltagare Agility Clear Round (AGCRO1-1)125.00krDeltagare Agility Clear Round, start 5/8 2019

Fyll i alla fälten som krävs

HallåHund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Teckna dig för vårt Nyhetsbrev så får du ta del av våra nyheter, erbjudanden, mm!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!