Om HallåHund

Drömmen om att jobba med djur har funnits där i hela mitt liv.
Mitt första företag startade jag 2003, endast 27 år gammal. Ett hunddagis beläget i Göteborg, där vi även erbjöd kursverksamhet och föreläsningar för hundägare.
2011 tröttnade jag på den långa resvägen genom Göteborg stad, så jag sålde företaget och startade Björnåsens Hundpensionat och Hunddagis i Bollebygd där vi också bor.
Där erbjuder vi hundpensionat, hunddagis samt trim och SPA-behandlingar till våra inackorderade hundgäster.
Sedan 2017 är min man Patrik heltidsanställd i företaget.

2018 valde vi att utöka verksamheten genom att köpa HallåHund av Marlene och Per-Anders.
Ett steg framåt och det känns verkligen jättekul att utöka med ett sånt välskött företag!
Vår vision är en mötesplats för alla som i någon form vill ha roligt med sin hund! Vi vänder oss till såväl “den vanliga” hundägaren som till dem som tränar och tävlar, allt från nybörjarekipage till elitekipage och vi erbjuder kurser inom de flesta grenar. Vår målsättning är att alla ska känna sig välkomna!

Förutom kurser både inne och ute anordnar vi föreläsningar samt erbjuder uppvärmda lokaler för uthyrning till träning och tävling. Vi har två inomhushallar, en på drygt 300 kvm och en på ca 200 kvm, som vi även hyr ut per timma till privatpersoner och grupper! Utomhus har vi en inhägnad grusplan på ca 800 kvm och en inhägnad hage på ca 2.500 kvm, samt tillgång till fina marker för t ex viltspår.

Vi har också en välsorterad butik, Hyssna Hund och Katt, där du hittar foder, tillbehör, hälsovårdsprodukter, mm till din hund och katt. Läs mer om butiken här!

HallåHund ägs och drivs av familjen Lind, och till vår hjälp har vi Gunilla i butiken samt ett härligt gäng instruktörer som stöttar och peppar på bästa vis! Samtliga instruktörer är egna företagare och utbildade inom hund. Eftersom alla går kurser och/eller tävlar kontinuerligt, håller vi oss uppdaterade inom våra respektive områden och utvecklas hela tiden. Det tycker vi är viktigt!

Våra kärnvärden är:

* Inspirerande
* Lustfyllt
* Mötesplats
* Kompetens

En inspirerande och lustfylld mötesplats helt enkelt!

Alla våra instruktörer jobbar med positiva träningsmetoder.

Varmt välkomna till oss på HallåHund!

Marie och Patrik Lind