Om HallåHund

Drömmen om ett eget företag i kombination med att ha tröttnat på att träna i kalla ridhus vintertid, ja där har ni grunden till HallåHund – Hall Å Hund!

Att någon gång i livet bli egen företagare är en dröm som jag haft i många år, men det var inte förrän 2012 som det rätta tillfället infann sig. Egentligen letade jag efter en lokal för egen träning vintertid, men när de här lokalerna dök upp såg jag helt andra möjligheter och idéer började gro i mitt huvud!

Min vision är en mötesplats för alla som i någon form vill ha roligt med sin hund! Vi vänder oss till såväl ”den vanliga” hundägaren som till dem som tränar och tävlar, allt från nybörjarekipage till elitekipage och vi erbjuder kurser inom de flesta grenar. Jaktapportering ligger oss varmt om hjärtat och vi har ett stort utbud av kurser inom ämnet. Vi erbjuder även kurser och föreläsningar som riktar sig främst till jägare, vår målsättning är att alla ska känna sig välkomna!

Förutom kurser både inne och ute anordnar vi föreläsningar samt erbjuder uppvärmda lokaler för uthyrning till träning och tävling. Vi har två inomhushallar, en på drygt 300 kvm och en på ca 200 kvm, som vi även hyr ut per timma till privatpersoner och grupper! Utomhus har vi en inhägnad grusplan på ca 800 kvm och en inhägnad hage på ca 2.500 kvm, samt tillgång till fina marker för t ex jaktapportering och viltspår.

Vi har också en välsorterad butik, HallåHundShopen, där du hittar foder, tillbehör, vårdprodukter, mm till din hund och vi har också ett bra sortiment av jakt/fritids/hundförarkläder, främst till dam. Läs mer om butiken här!

HallåHund ägs och drivs av mig, och till min hjälp har jag förutom vänner och familj, även ett härligt gäng instruktörer som stöttar och peppar på bästa vis! Samtliga instruktörer är egna företagare och utbildade inom hund. Eftersom vi alla tävlar och går kurser själva kontinuerligt, håller vi oss uppdaterade inom våra respektive områden och utvecklas hela tiden. Det tycker jag är viktigt!

Våra kärnvärden är:

* Inspirerande
* Lustfyllt
* Mötesplats

En inspirerande och lustfylld mötesplats helt enkelt!

Varmt välkomna till oss på HallåHund!

Marlene Edvinsson